Oostkapelle – Domburg

De zwemtocht Oostkapelle – Domburg is de eerste in een serie van vier. De tocht vindt dit jaar plaats op woensdag 31 juli en start om 19:00 uur de reservedatum woensdag 28 augustus om 18:00 uur! 
De zwemmers hebben een stroomvoordeel van 1 tot 2 km/uur, afhankelijk van zon- en maanstanden. Een startnummer wordt met een viltstift op de rug van de hand geschreven. Kanovaarders en/of boten begeleiden de zwemmers en geven richting aan. De reddingsbrigade vaart met motorboten langs het parkoers. Na de passage van een grote gele finishboei zwemt u naar het strand en loopt naar de finish. Pas daar wordt uw tijd geregistreerd. Aan de hand van de drie beste uitslagen wordt een klassement opgesteld.

Voorinschrijvingen

U kunt zich via de website inschrijven voor deze zwemtocht. Zie hiervoor het inschrijfformulier van de zwemtochten.

Na inschrijven

Na-inschrijvingen zijn niet meer mogelijk. 

reglement

Lees voor u zich inschrijft eerst de algemene voorwaarden en ons reglement. Hierin staat bijvoorbeeld dat alle deelnemers verplicht zijn met een zwemboei te zwemmen.

Categorieën

Dames, heren, dames junioren, heren junioren.
Junior is hij of zij die in 2019 niet ouder is dan 16 jaar.

Start en finish

Verzamelen bij parkeerterrein einde Duinweg Oostkapelle. Finish en prijsuitreiking zijn bij strandpaviljoen Noordduine, Strand Domburg 30, Domburg.

kaart op afstandmeten.nl